tv

Min digital-TV hackar och hoppar, vad är fel? ⇩

Detta tyder på att något är fel på signalen. Börja med att testa byta antennkabel eller testa i ett annat TV-uttag. Kvarstår problemen, testa om möjligt att koppla en antennkabel direkt mot TV-noden, detta för att utesluta TV-uttagen och ev. kopplingar i fastigheten.

Kvarstår problemen, kontakta vår kundtjänst.

Hur fungerar er TV-lösning? ⇩

Vi levererar kabel-TV via fiber, vilket innebär att du får ett analogt baspaket i grund och botten. Detta innebär att du kan sprida signalen i din fastighet och du behöver inte ha någon extra utrustning för att titta på TV, allt som krävs är att TV:n är ansluten med en antennkabel.

Om du vill kan du komplettera med digital-TV för att få bättre bild, EPG (elektronisk programguide) samt möjlighet till fler kanaler och även HD-kanaler. Digital-TV kräver ett digitaltkort samt en digitalbox eller CA-modul per TV som du vill få in de digitala kanalerna på. För mer information, använd menyn högst upp på sidan.

Kan jag beställa TV från er? ⇩

Lättaste sättet är att kontrollera om du har en s.k. TV-nod monterad där fibern kommer in i fastigheten. TV-noden brukar ha ett gängat antennuttag. Finns inte en sådan så kan det dock fortfarande finnas möjlighet, men fiberanslutningen behöver uppgraderas.

Kontakta vår kundtjänst för mer information. Om du bor i lägenhet, kontrollera med styrelsen eller vår kundtjänst.